クロアチア料理教室ですが、4月からは4回ずつで各地方料理を教えていきます。
Croatia is a cooking class, from April will continue to teach each regional cuisine at four times.March is the last classroom in the way of now. Is OK as well as visiting students and those who are interested.Appointment. Please call to 06-6533-1614.
March 12, 19:00〜
Most Shinmachi
3,500 yen material with 1drink
Chebapuchichi French salad, Easter Egg,
April is Easter. When everyone is cooking also gather Izure is indispensable.
Scheduled from April
Second Monday of each month with material + 1drink
4,000 yen
(Inland region of central Croatia) Zagreb cuisine from April to July, 2002
April appetizer, soup
May pasta etc
February 2Main
February 2Dessert
How to make BBQ Zagreb August wind, form a real party food.
Will be held at the venue Sunday potluck dishes of different students.
(Region in the northwestern part of Croatia) Mon - November 8 Istrian cuisine
August appetizer, soup
September Pasta etcFebruary 2 Main
February 2 Dessert
How to make Christmas December Croatian cuisine, form the real party food.
MOST food potluck party in the student's
(Southern region in Croatia) Dalmatian cuisine Mon 12,1,2,3
December appetizer, soup
January risotto, pasta
February 2 main products
March 2Desserts
3月は、今のやり方での最後の教室です。受講や興味のある方の見学などもOKです。
予約制。06-6533-1614まで電話ください。
日時:3月12日 19:00〜
場所:新町モスト
参加費:3500円 材料ドリンク付き
チェバプチチ、イースターエッグ、クロアチアのフレンチサラダ
4月はイースターです。いづれも皆が集まる時には欠かせない料理です。
4月からの予定
毎月第2月曜日 材料+ドリンク付き
参加費:4回参加 4000円 1回のみ4500円
4、5、6、7月 ザグレブ料理(クロアチア内陸中部の地方)
4月 前菜、 スープ
5月 主菜 リゾット、パスタ
6月 メイン 2品
7月 デザート2品
8月 ザグレブ風BBQの作り方、実食パーティー形式。
生徒さんの料理も持ち寄り 別会場で日曜開催します。
8、9、10、11月 イストリア料理(クロアチア北西部の地方)
8月 前菜、スープ
9月 主菜 手打ちパスタ
10月 メイン2品
11月 デザート2品
12月 クロアチアクリスマス料理の作り方、実食パーティー形式。
生徒さんの料理も持ち寄り MOSTでパーティー
12、1、2、3月ダルマチア料理(クロアチア中南部の地方)
Croatia is a cooking class, from April will continue to teach each regional cuisine at four times.March is the last classroom in the way of now. Is OK as well as visiting students and those who are interested.Appointment. Please call to 06-6533-1614.
March 12, 19:00〜
Most Shinmachi
3,500 yen material with 1drink
Chebapuchichi French salad, Easter Egg,
April is Easter. When everyone is cooking also gather Izure is indispensable.
Scheduled from April
Second Monday of each month with material + 1drink
4,000 yen
(Inland region of central Croatia) Zagreb cuisine from April to July, 2002
April appetizer, soup
May pasta etc
February 2Main
February 2Dessert
How to make BBQ Zagreb August wind, form a real party food.
Will be held at the venue Sunday potluck dishes of different students.
(Region in the northwestern part of Croatia) Mon - November 8 Istrian cuisine
August appetizer, soup
September Pasta etcFebruary 2 Main
February 2 Dessert
How to make Christmas December Croatian cuisine, form the real party food.
MOST food potluck party in the student's
(Southern region in Croatia) Dalmatian cuisine Mon 12,1,2,3
December appetizer, soup
January risotto, pasta
February 2 main products
March 2Desserts
「Copyright (C) 2010-2012
クロアチア料理 新町モスト /shinmachi MOST All Rights Reserved.」
クロアチア家庭料理、文化を日本に伝えたい。
大阪 新町 クロアチア料理 新町モスト
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
クロアチア料理 新町モスト /shinmachi MOST All Rights Reserved.」
クロアチア家庭料理、文化を日本に伝えたい。
大阪 新町 クロアチア料理 新町モスト
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
0 件のコメント:
コメントを投稿