Pita ピタは、クロアチアでポピュラーなお菓子です。
チーズなどを巻いたりもします。
ナッツや栗、クルミなどを三温糖などと一緒に巻いた素朴な家庭料理です。
MOSTでは、ナッツか甘く煮た栗をパイ生地で巻いて焼きます。
最後に粉糖とキャラメルソースを掛けて完成です。
グループのお客様には、写真のように焼きたてを提供しています。
Pita je popularan slatkiš u Hrvatska.
Također ćete zamotan sir.
Matice i kesteni su zamotan zajedno s jednostavne home cooking,
kao što je meka smeđeg šećera i oraha.
U većini, zamotan u lisnato tijesto i pečeni i orasima kesteni .
Je završen u posljednjih karamela umak i šećer u prahu.
Kupci iz grupe, pruža pita kao svježe pečeni.
Pita is a popular candy in Croatia.
You will also wrapped cheese.
Nuts and chestnuts are wrapped together with a simple home cooking,
such as soft brown sugar and walnuts.
In MOST, wrapped in puff pastry and baked sweet maron or nuts.
Is completed over the last caramel sauce and powdered sugar.
Customers of the group,like a picture. provides freshly baked .
チーズなどを巻いたりもします。
ナッツや栗、クルミなどを三温糖などと一緒に巻いた素朴な家庭料理です。
MOSTでは、ナッツか甘く煮た栗をパイ生地で巻いて焼きます。
最後に粉糖とキャラメルソースを掛けて完成です。
グループのお客様には、写真のように焼きたてを提供しています。
Pita je popularan slatkiš u Hrvatska.
Također ćete zamotan sir.
Matice i kesteni su zamotan zajedno s jednostavne home cooking,
kao što je meka smeđeg šećera i oraha.
U većini, zamotan u lisnato tijesto i pečeni i orasima kesteni .
Je završen u posljednjih karamela umak i šećer u prahu.
Kupci iz grupe, pruža pita kao svježe pečeni.
Pita is a popular candy in Croatia.
You will also wrapped cheese.
Nuts and chestnuts are wrapped together with a simple home cooking,
such as soft brown sugar and walnuts.
In MOST, wrapped in puff pastry and baked sweet maron or nuts.
Is completed over the last caramel sauce and powdered sugar.
Customers of the group,like a picture. provides freshly baked .
「Copyright (C) 2010-2012 クロアチア料理 新町モスト
/shinmachi MOST All Rights Reserved.」
クロアチア家庭料理、文化を日本に伝えたい。
大阪 新町 クロアチア料理 新町モスト
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
0 件のコメント:
コメントを投稿