12.22.2011

(牛カルビ)干し肉のクランベリーソース掛け Suho meso Govedina rebara Više umaku od brusnica / Dried meat and cranberry sauce

























モストのオリジナルメニューです。
クロアチアでは、色々なお肉を干します。
中落ち牛カルビを塩で揉み、余分な血を吐かせてから
砂糖と香辛料を揉み込み、砂糖と赤ワインに漬け込んでから
ストーブで数日間乾燥させ、余分な脂肪を落とします。


それを、グリルしてカット、最後にクランベリーの
ソースを掛けます。


タンニンの強い赤ワインと合わせて食べて頂くと
複雑に口の中で絡み合う一品です。



izvornih izbornika.
U Hrvatska, suhog mesa.
Govedina rebara utrljava sa soli,

izazivati ​​povraćanje krvi.
dodatnih,Uključujući šećera i začina trljati,
dodatnih,iskoristiti šećer i crveno vino
Osušeni za nekoliko dana na štednjak, pad višak masnoće.

Ono smanjuje za roštilj,
 zadnji od,brusnice Pomnožite izvor.

I jesti zajedno s našim jakim tannic crveno vino.
Isprepleteni u ustima je složeno jelo.


The original menu.
In Croatia, dry meat.

Beef ribs rubbed with salt,
induce vomiting blood.
further, including sugar and spice rub,
further, use sugar and red wine
Dried for several days on the stove, drop excess fat.

Grill it,and cut.
the last,put on cranberry source.....

I eat together with  strong tannic red wine.
Interwoven in the mouth is a complex dish.



クロアチアの肉を干す風景です。
Meso je suho krajolik. u Hrvatska
The meat is dry landscape. In Croatia









































「Copyright (C) 2010-2012  クロアチア料理 新町モスト
/shinmachi MOST All Rights Reserved.」

クロアチア家庭料理、文化を日本に伝えたい。
大阪 新町 クロアチア料理 新町モスト

Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska  kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST

0 件のコメント:

コメントを投稿