少しモダンなクロアチア料理です。イストリア出身の方のレシピを参考に作りました。
牛肉は、ソテーした後、赤ワインで煮込みます。
玉葱を炒めた鍋に牛肉と赤ワイン、玉葱、人参をいれて更に煮込みます。
クスクス、ブルグア、お米(オリーブと塩で煮たもの)などと
レタス(サニーレタス、チシャ)をバジリコオイルで和えたサラダを添えて
最後に粗塩とパセリを振りかけて完成です。
ソースとクスクスを混ぜて、お召し上がりください。
Sam spomenuo više recepata iz Istre.
Govedina, pirjane tada, kuhana u crnom vinu.
Pan pržene govedine i luka u crnom vinu, luk, mrkvu sam stavio.
Daljnje kuhati.
Kuskus (bulgur, riža) i Salata (zelena salata, kadulja), tossed salata s bosiljkom nafte
Dodaje više.
Pospite gruba sol i peršin su završili na kraju.
Mix kuskusa s izvora, Molimo Vas da uživate.
This Croatian cuisine is a little modern.
I made reference to more recipes from Istria.
Beef, sautéed then boiled in red wine.
Fried onions and beef in red wine, I put carrots and onions.
Further boil.
Couscous (bulgur, rice)And Lettuce , tossed salad with basil oil
Adds extra.
Sprinkle coarse salt and parsley are completed at the end.
Mix the couscous with the source, please enjoy.
「Copyright (C) 2010-2012 クロアチア料理 新町モスト
/shinmachi MOST All Rights Reserved.」
クロアチア家庭料理、文化を日本に伝えたい。
大阪 新町 クロアチア料理 新町モスト
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
Hrvatska kuće za kuhanje, Hrvatska kulture,
Japan Željeli bismo upoznati.
Shinmachi Osaki/Hrvatska kuhinja shinmachi MOST
0 件のコメント:
コメントを投稿