12.22.2011

牛肉とマッシュルームの赤ワイン煮込み クスクス添"Goveđi i gljiva" gulaš u crvenom vinu/Red Wine Braised Beef and Mushroom Couscous served






少しモダンなクロアチア料理です。イストリア出身の方のレシピを参考に作りました。
牛肉は、ソテーした後、赤ワインで煮込みます。
玉葱を炒めた鍋に牛肉と赤ワイン、玉葱、人参をいれて更に煮込みます。
クスクス、ブルグア、お米(オリーブと塩で煮たもの)などと
レタス(サニーレタス、チシャ)をバジリコオイルで和えたサラダを添えて
最後に粗塩とパセリを振りかけて完成です。
ソースとクスクスを混ぜて、お召し上がりください。



Sam spomenuo više recepata iz Istre.
Govedina, pirjane tada, kuhana u crnom vinu.
Pan pržene govedine i luka u crnom vinu, luk, mrkvu sam stavio.
Daljnje kuhati.
Kuskus (bulgur, riža) i Salata (zelena salata, kadulja), tossed salata s bosiljkom nafte
Dodaje više.
Pospite gruba sol i peršin su završili na kraju.
Mix kuskusa s izvora, Molimo Vas da uživate.


This Croatian cuisine is a little modern.
I made reference to more recipes from Istria.
Beef, sautéed then boiled in red wine.
Fried onions  and beef in red wine,  I put carrots and onions.
Further boil.
Couscous (bulgur, rice)And Lettuce , tossed salad with basil oil
Adds extra.
Sprinkle coarse salt and parsley are completed at the end.
Mix the couscous with the source, please enjoy.









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